Ինչպե՞ս ընտրել առանց նիտրատների /նիտրատը դա ազոտական թթվի աղերն են/ անվտանգ սննդամթերք: Ի՞նչու են փոքր եւ տեսքից ոչ հրապուրիչ մրգերն ու բանջարեղենը ավելի անվտանգ:
Վաղ բանջարեղենում, ինչպիսիք են գազարը եւ կաղամբը նիտրատները հավաքվում են կենտրոնում `միջուկում: Այդ պատճառով որպեսզի չթունավորվել, ավելի լավ է գնել ոչ մեծ, նեղ գազար, բազուկ, վարունգ եւ չօգտագործել կաղամբի միջուկը: Կտրում ենք լոլիկը եթե այնտեղ բաց գույնի նախշեր կան ուրեմը շատ են նիտրատները, եթե բանջարեղենը շատ հյութալի եւ չափից դուրս պայծառ գույն ունի, ուրեմը հավանական է որ շատ են նիտրատները:
Ավելի շատ տեսանյութում
Վաղ բանջարեղենում, ինչպիսիք են գազարը եւ կաղամբը նիտրատները հավաքվում են կենտրոնում `միջուկում: Այդ պատճառով որպեսզի չթունավորվել, ավելի լավ է գնել ոչ մեծ, նեղ գազար, բազուկ, վարունգ եւ չօգտագործել կաղամբի միջուկը: Կտրում ենք լոլիկը եթե այնտեղ բաց գույնի նախշեր կան ուրեմը շատ են նիտրատները, եթե բանջարեղենը շատ հյութալի եւ չափից դուրս պայծառ գույն ունի, ուրեմը հավանական է որ շատ են նիտրատները:
Ավելի շատ տեսանյութում
Комментариев нет:
Отправить комментарий